Φθηνα Nike Dunk Low

The lights are dimmed, the fire is blazing in the big old fireplace, your favourite tunes are on in the background, and I'm just about to pour you a big glass of red!!! Let's settle down on the big old leather sofa and have a chat!!
Post Reply
biancojn
Newbie
Posts: 6
Joined: Tue Jun 07, 2022 3:26 am

Φθηνα Nike Dunk Low

Post by biancojn »

Ένα κοινό θέμα μεταξύ των Dunks, το ζευγάρι επιλέγει μια λεία λευκή δερμάτινη βάση. Φθηνα Nike Dunk Low Το λευκό συνδυάζεται με ένα ουδέτερο γκρι που εφαρμόζεται στις επικαλύψεις, στο πλάι Swoosh και στην εξωτερική σόλα. Αυτή η απόχρωση "Photon Dust" διαφέρει από το "Vast Grey" που εμφανίζεται στην ψηλή κορυφή, καθώς φαίνεται να είναι λίγο πιο ανοιχτό. Το γκρι χρησιμοποιείται επίσης για να χρωματίσει την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, στρογγυλεύοντας τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Image

Οι επιτυχίες σε μπορντό χρώμα, οι οποίες διαθέτουν ένα ελαφρώς ραγισμένο δέρμα, κλέβουν μέρος των προβολέων δίπλα, καθώς σημαδεύουν το Swoosh, τη φτέρνα, τα κορδόνια και τα παρακείμενα καλύμματα. Nike Dunk Low αγορα online Επιπλέον, η σόλα του παπουτσιού φαίνεται να είναι εν μέρει ανακυκλωμένη, κάτι που αποδεικνύεται από τη σχεδόν μη ορατή κηλίδα που θυμίζει τα μακιγιάζ «Next Nature» που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εμφάνιση του λογότυπου Circular Design, υποδηλώνοντας ότι η Nike ενσωματώνει αθόρυβα βιώσιμα υλικά σε ένα ευρύτερο φάσμα προϊόντων.

Πάνω από αυτό το επερχόμενο Αγοράστε Nike Dunk Low φθηνα, αυτή η πλευρά της μάρκας σηκώνει ξανά το κεφάλι της, αν και με έναν τρόπο πολύ πιο διακριτικό. Κατασκευασμένο με ανακυκλωμένα υλικά —όπως υποδηλώνει το λογότυπο Circular Design— μεγάλο μέρος του χρωματισμού επικεντρώνεται γύρω από ουδέτερους και γήινους τόνους. Το λεοπάρ στάμπα που καλύπτει το Swoosh μοιάζει περισσότερο με μια μεταγενέστερη σκέψη, καθώς η υποκείμενη κατασκευή είναι πολύ, πολύ πιο απλή. Λευκά δέρματα ντύνουν τη βάση. υπόλευκα χτυπήματα σημαδεύουν το δάχτυλο του ποδιού. και διάφορες αποχρώσεις της ελιάς κάθονται στον πάγκο της φτέρνας, στα μάτια και στα κορδόνια.

Με τον Virgil Abloh να κάνει βήματα για να αποκαλύψει σιγά σιγά την επερχόμενη συλλογή του 50 ζευγαριών Nike Dunk Low Αθλητικά Παπούτσια, βλέπουμε ακόμη περισσότερα στην ανεπίσημη πλευρά των πραγμάτων καθώς οι leakers συνεχίζουν να αποκαλύπτουν μερικά από τα πολλά ζευγάρια στο επερχόμενο "Dear Summer". συλλογή. Η φωτογραφία εδώ είναι μια ματιά σε ένα καθαρό λευκό iteratino που βλέπει καλύτερα το ίδιο υλικό από δέρμα/καμβά στο επάνω μέρος με μεταλλικές ασημένιες επικαλύψεις Swoosh, κείμενο Helvetica στο επάνω μέρος και ανοιχτό πράσινο θηλιές μέντας για να κλειδώσει αυτό το σύστημα φαρδιών δαντέλας που αιχμαλωτίστηκε στο Virgil's Συνεργασίες Nike

Εκτός από το Nike Dunk "Michigan", το Dunk Low "Team Green" θα κυκλοφορήσει επίσης στις 3 Ιουνίου. Nike Dunk Low Ανδρικά/Γυναικεία Αν και δεν είναι ένα πρωτότυπο χρώμα Be True To Your School, σίγουρα ανήκει στη «νέα» σχολή των Dunks εμπνευσμένων από το κολέγιο καθώς ο συνδυασμός πράσινου/λευκού είναι μια ξεκάθαρη έκκληση προς τον στενό αντίπαλο των Michigan Wolverines – τους Michigan State Spartans. .

www.getintoeasy.com
Post Reply