nike presto fly zwart

Pretty much explains itself really. If you have questions about tank set-ups, tank furniture, (caves etc) chuck them in here!

Post Reply
b17jt4nq
Newbie
Posts: 3
Joined: Thu Jun 02, 2022 7:12 am

nike presto fly zwart

Post by b17jt4nq »

Image
Deze Air Presto herensneakers van Nike uit 2000 zijn onmisbare hardlopers. witte nike schoenen Ze zijn ontworpen voor op straat en op circuits en hebben een flexibel bovenwerk van mesh met een stevige middenvoetkooi voor extra bescherming. Deze kicks hebben een volledig zwarte colourway en zijn uitgerust met een dempende middenzool van schuim met een zichtbare Air unit in de hiel voor een responsieve rit.

Met gripvast loopvlak onder de voet, zijn ze afgewerkt met Swoosh-branding. nike presto fly zwart De Nike Air Presto was iets anders dan alle hardloopschoenen uit die tijd. Het gebruikte een mesh sokachtig materiaal voor het hele bovenwerk, waardoor het ongelooflijk comfortabel was. Wat betreft ondersteuning, die kwam van de kooiachtige plastic overlay die zich om de middenvoet en met lucht gevulde hiel van de Presto wikkelde.

Geen schoen is zo uniek geweest dan de Nike Air Presto. Deze schoen elimineerde het kooiachtige gevoel van de meeste schoenen en concentreerde motivatekk zich op een naadloos bovenwerk. Voor ondersteuning zijn de veters bevestigd aan een spuitgegoten vingerkooi, wat zorgt voor een strakker gevoel, zonder de flexibiliteit van de schoen te verminderen. De Nike Air Prestos hebben geavanceerde technologie om ze aan de top van hun spel te houden.

Nike's Air Presto Fly ontbreekt al geruime tijd op onze pagina's, maar zal terugkeren als nike schoenen heren een van de nieuwste silhouetten om deel te nemen aan de groeiende "Just Do It" -collectie van het merk Swoosh. Zwart siert het grootste deel van het bovenwerk, met felle hits van "Total Orange" die landen op het vetersysteem, de vamp-gebied Swoosh en het hiellipje, terwijl wit op de tussenzool en zijbranding het diepe kleurenpalet verder opruimt.

https://www.motivatekk.com/
Post Reply