Magazin Piese Auto Online - Autofarm

Everything you ever wanted to say about "Zebra luvin", but didn't because you thought everyone would take the mickey! Plus general topics for discussion including everything from what you feed them to your personal experiences.

Post Reply
preetysaifu
Forum Follower
Posts: 15
Joined: Sun Aug 29, 2021 10:42 am

Magazin Piese Auto Online - Autofarm

Post by preetysaifu »

Autofarm este un comerciant cu amănuntul de piese cu preț redus, care oferă tone de piese OEM și piese de schimb pentru diverse mărci și modele. Acestea sunt specializate în piese greu de găsit și vi le oferă la o valoare excelentă. Compensarea pentru toată această comoditate reprezintă câteva politici de service clienți îndoielnice. De exemplu, dacă vă trimit o piesă greșită sau lipsesc piese din kit, vă solicită să expediați piesa înapoi - pe cheltuiala dvs.

Nu vă vor rambursa costurile de expediere și nu vă vor trimite piesele potrivite sau piesele lipsă decât dacă expediați totul înapoi. Pentru cei dintre noi obișnuiți cu un serviciu excelent pentru clienți de la Amazon și o mână de alți comercianți cu amănuntul, este cel mai mare negativ al acestui retailer.

Cu toate acestea, autofarm.ro este cu adevărat unul dintre cei mai la prețuri de vânzare cu amănuntul de piese și oferă transport gratuit la toate comenzile, deci dacă doriți să economisiți câțiva dolari, sunt greu de învins. Asigurați-vă că verificați din nou numerele piesei. Din fericire, acestea au un selector de vehicule ușor de utilizat pentru a vă asigura că piesele pe care le obțineți se vor potrivi.
Post Reply