Nike Air Max 1 Bestel Online

The lights are dimmed, the fire is blazing in the big old fireplace, your favourite tunes are on in the background, and I'm just about to pour you a big glass of red!!! Let's settle down on the big old leather sofa and have a chat!!
Post Reply
biancojn
Newbie
Posts: 6
Joined: Tue Jun 07, 2022 3:26 am

Nike Air Max 1 Bestel Online

Post by biancojn »

Omdat we nog steeds wachten op officiële correspondentie van de Swoosh en de boetiek, is er momenteel niet veel bekend over het ontwerp van de colorway. Nike Air Max 1 Online Kopen Maar als we de bijgevoegde hangtag gebruiken, is de make-up waarschijnlijk geïnspireerd op de Mandarijneend, die - vanwege hun gewoonte om voor het leven te paren - als model dient voor de houten eenden die in Korea vaak als huwelijksgeschenk worden gegeven . En naast het eerder genoemde accessoire, doet zelfs het palet zelf denken aan het kleurrijke wezen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de rijke warme en koele tonen van de laatste.

Image

Beide kleurstellingen zijn stukje bij beetje onthuld op Instagram via vrienden en familie die vroege paren ontvingen, maar Kasina is naar Instagram gegaan om de officiële aankondiging te doen na het lekken van weetjes over een lookbook waarin de schoenen in de wilde habitat van de eend worden geplaatst. Nike Air Max 1 Bestellen De harmonie tussen het concept en het ontwerp is duidelijk, aangezien Kasina opnieuw pronkt met zijn onberispelijke smaak terwijl ze hun aangepaste logo op het tonglabel aanbrengt.

Elders onderbreken profiel-swooshes en veters het overwegend indigo-palet met hun "witte" opstelling. Rode stiksels voegen flair toe aan het iconische logo op de zijwand, net als op het 'Vachetta Tan'-label op de tong. Nike Air Max 1 Bestel Online Suède panelen met het "NIKE AIR"-merk op de hiel genieten nog meer van de lichtbruine tint, terwijl Airbags onder de voeten afwijken van hun subtiel gestileerde zooleenheid in scharlakenrood. Afronding van het paar, zwarte tekst "DENHAM The Jean Maker" langs de binnenkraag en vergezeld van een gouden schaar bovenop een rode inlegzool.

Nieuwe collectie Nike Air Max 1 Omdat golf een van de weinige sporten is waarin sociale afstand mogelijk is, is het logisch dat mensen meer geneigd zijn om naar de fairways te trekken voor fysieke activiteit terwijl ze door deze wereldwijde pandemie navigeren. En het is nog logischer voor Nike om meer schoenenopties uit te pompen voor hun enthousiaste 18-holes golfbaan en driving range-bezoekers, dus hebben ze hierop ingespeeld door te onthullen dat ze kant-en-klare make-ups van hun Air Max 97 en Air Max 270 in recente herinnering. De Swoosh voegt er nog een aan de familie toe en brengt hun Air Max 1 Golf terug die, na ontvangst van een lentevriendelijke "Jade Aura" -update in april, de levendigheid luider maakt voor deze aanstaande zomerachtige colorway.

De bovenste helften zijn voornamelijk afhankelijk van een neutrale band, aangezien de mesh-basispanelen een kleurloze teint hebben, terwijl de verhoogde swooshes en spatborden complementair zijn met mistige grijzen. Nike Air Max 1 Heren/Dames Maar de neonaccenten zijn waar deze hun geest krijgen, aangezien een "Lemon Venom" -tint de grijstinten langs de hele tussenzool compenseert, evenals de binnenzoolvoering en voetbedden. Golfspikes beneden brengen alles samen met een onopvallende afwerking.

www.goflyeasily.com
Post Reply